Info

EL ELE Dans en Muziekschool Arnhem is opgericht in 1981. Met een ervaring van ruim 40 jaar heeft EL ELE Dans en Muziekschool een belangrijke plaats in Arnhem.

De hoofdzakelijke doelstelling is: Kinderen en jongeren maar ook volwassenen uit de regio Arnhem in aanraking te laten komen met dans en muziek uit alle werelddelen. Door dans en muziekeducatie leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van deze groepen.

 

Onze school geeft aantrekkelijke vormen van dans- en muzieklessen.  EL ELE is één van de weinige scholen in Nederland  waar vele soorten klanken bij elkaar komen. Door onze veelzijdige aanbod kan ieder leerling zijn/haar eigen kwaliteit ontdekken en ontwikkelen.  Bij de lessen wordt rekening gehouden met de wensen, muzikale smaak en mogelijkheden van de leerlingen. Op deze manier zijn onze leerlingen op een leuke en leerzame wijze bezig met dans en muziek. Leerlingen die in bezit zijn van GelrePas  kunnen gebruik maken van een korting voor de gekozen les. Heb je geen GelrePas dan kom je misschien in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wil je meer hierover weten mail ons. EL ELE Dans en Muziekschool wordt onder andere ondersteund door Gemeente Arnhem.