dans

Lesrooster Dans EL ELE:

 

Maandag:

16.00 - 17.00 Hiphop/dansclip 8, 9,10 jaar

docent Daphne Wams (Locatie De Werf)

16.30 - 17.30 Hiphop/dansclip 11, 12 jaar

docent Amanda Brouwer (Locatie De Overkant)

 

Vrijdag:

15.00 - 15.45 Kleuterdans 4-5 jaar 

16.00 - 17.00 Klassiek ballet 6-7 jaar

17.00 - 18.00 Klassiek ballet 8, 9, 10 jaar

docent Amanda Brouwer

 

Leerlingen kunnen zich aanmelden voor de volgende dansstijlen;

 

Kleuterdans 4 - 5 jaar:

Spelenderwijs kennismaken met dans? Dit kan tijdens de Kleuterdans voor leerlingen van 4-5 jaar oud. Tijdens deze les komen er verschillende thema’s aan bod die aansluiten op de belevingswereld. Ook wordt er een begin gemaakt aan de basis van de klassieke ballettechniek.

 

Klassiek ballet 6 t/m 10 jaar:

Plezier in dans ervaren en de klassieke ballettechniek leren? Dan zijn de klassieke balletlessen bij EL ELE Dans en Muziekschool wat voor jou! Ben je tussen de 6 en 10 jaar oud? Kom dan heerlijk dansen tijdens de Klassieke balletles. In deze lessen wordt op creatieve wijze kennisgemaakt met de klassieke ballettechniek. De leerlingen worden gestimuleerd om zich creatief te uiten in dans, waarin samenwerken, energiek dansen en plezier voorop staan. Schrijf je nu in voor een proefles en dans mee!

 

Hiphop 8-12 jaar

Wil jij graag een uitdaging en samen met anderen in een groep dansen? Tijdens de hiphop les wordt er samen aan verschillende hiphop dansen gewerkt met allerlei formaties. De Hiphop les is een mix van allerlei hiphop stijlen. Er worden verschillende soorten passen aangeleerd, hierbij is er ruimte om de bewegingen eigen te maken. Energie, ritme, groove, bounce en plezier staan centraal. Kom lekker dansen en laat je stoere kant zien!

Durf jij te battelen, je eigen trucjes te laten zien en jezelf te tonen? En lijkt het je leuk om in een videoclip te dansen? Geef je dan nu op!

Werelddans 8+:

Tijdens deze les komen we langs verschillende landen en dansen we de wereld rond. Met diverse dansstijlen leren we ook een stukje cultuur over meerdere samenlevingen en andere landen.

 

Meedoen in een dansclip:

Vind je het leuk om te dansen en voostellingen te geven, dan is dit project van 10 lessen perfect voor jou! We gaan met een vaste groep dansmoves aanleren met o.a. hiphop en andere danstechnieken om een mooie show neer te zetten. Aan het eind wordt er een videoclip opgenomen en komen er meerdere optredens waar je met het hele team kan schitteren. Ook gaan we langs bij dansacademie ArtEZ in Arnhem, zodat je kennis kan maken met de echte danswereld.

 

Werelddans 8+
Werelddans 8+
Kleuterdans
Kleuterdans
Hiphop 8+
Hiphop 8+

Kindcentrum De Werf

Laan van Presikhaaf 7

6826 HA Arnhem

 

EL ELE Dans en Muziekschool

Betaniënstraat 242

6826 TJ Arnhem

www.elele.nl

dans@elele.nl